2013. január 14., hétfő

Hasselt-i prológ

A világbajnokságra utazó Magyar csapat tagjai, miután megszerezték a szükséges orvosi-, és beutazási engedélyeket, elfoglalták hálófülkéiket az osztrák mintára, Nagy Ferenc gyártósorán készült lakókonténerekben. Voltak akik hangos kiabálással adtak hangot  eltökéltségüknek, míg mások rögtön nekiláttak az úti ellátmány kóstolgatásának. Holnap (01-15) délelőtt, pedig elindulnak Belgiumba, hogy megmérkőzzenek a világ ( főleg azonban Európa) legjobbjaival. A felkészítésüket végző trénerek ezúttal sem lehetnek ott minden versenyzővel, így minden bizalmukat Gyerkó Tiborba vetik, aki számos ehhez hasonló versenyen bizonyította rutinját és rátermettségét. Természetesen rajta kívül is lesz ott pár kiváló szakember, akikre nyugodtan rábízhatják védenceiket. Reméljük, hogy a résztvevők, a legjobb formájukat tudják hozni e nemzetközi megmérettetésen és értékes pontokkal térnek majd haza, jövő hétvégén. A Magyar szurkolók biztatására ezúttal nem számíthatnak, hiszen ez egy csendes sportág, ahol nincs helye a zavaró körülményeknek. Az edzők közül néhányan kiutaznak a 26.-i "játékosbörzére" ahonnan reményeik szerint, friss igazolásokkal, megtudják egy kicsit erősíteni csapataikat néhány nemzetközileg is elismert istállóból válogatva. A képeken, két nagy nemzetközi rutinnal rendelkező csapatfőnök végzi az elutazás előtti utolsó simításokat. A küldöttség többi tagja, két turnusban utazik ki a megmérettetésre, majd megkezdik az akklimatizációs etapot. A verseny kezdetéig minden versenyzőnek át kell állni a helyi étrendre és klímára.
forrás: www.mondial2013.com
 Meg kell barátkozniuk a stadion atmoszférájával, hogy a verseny napján ki tudjanak zárni minden külső körülményt és csak a saját feladatukra tudjanak koncentrálni. Meg kell győzniük a szigorú bírókat, saját alkalmasságukról.
Természetesen az eredményekről folyamatosan tájékoztatjuk kedves olvasóinkat és amint megkapjuk az első képanyagokat, rögtön közöljük.
Nagy Ferenc "barátkozik"...

Guti Zoli szemlét tart a barakkokon

A madarak egyenként, az etetővel itatóval ellátott boxokban

A kirakodást megkönnyítendő egyedi jelölést kaptak a kalitok